Selly a luat permisul de conducere

1
151

Cata lume in Piata Mihai Viteazu din Craiova, tot atatea motive de mandrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare! Tanarul bifeaza cu brio inca o reusita personala, dupa ce anul 2019 a fost cel in care s-au concrezitat numeroase alte succese profesionale. Imbracat la patru ace, pentru ca a prezentat aseara alaturi de Diana Sar si Cuza de la Noaptea Tarziu premiile The Artist, Selly a anuntat ca a obtinut permisul de conducere. El isi dorea de foarte mult timp sa nu mai depinda de tren pentru a se duce la Bucuresti, acolo unde are nenumarate proiecte. Astfel, dupa 5 ani de naveta facuta pe sine, Selly e gata sa se deplaseze cu propria masina.

Citeste si :  Prefectul amator al Doljului loveste din nou ! A ales doua locatii pentru carantina total nepotrivite ..

Incantat de noua sa reusita, Selly a scos din portofel permisul de conducere si l-a aratat celor care au venit in piata pentru a lua parte la tot show-ul creat in jurul premiilor The Artist.

Cu o seara in urma, Selly a primit doua premii: Entertainment Award (offered by YouTube) si YouTube Creator of the Year, in timp ce 5GANG a obtinut Biggest Audience Award.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.