Semnal M , Nelu Vlad & Azur si Doru Octavian Dumitru te astept in week-end in Cafe Teatru Play

0
165

Si de aceasta data , Cafe Teatru Play va invita sa petreceti momente unice . Semnal M revine in Cafe Teatru Play vineri , 15 noiembrie . Sambata este timpul pentru un spectacol memorabil . Nelu Vlad & Azur va aduc cele mai apreciate melodii .. Duminica va asteapta One Man Show , Doru Octavian Dumitru va asteapta sa va incarcati bateriile pentru o noua saptamana ..

Semnal M | Live in Play
Semnal M | Live in Play

Vineri, 15 Noiembrie , incepand cu orele 20:00, ne revedem in Cafe Teatru Play cu Semnal M si cu ale lor romante cu parfum!

Artist fee: 50 lei
Informatii si rezervari: 0722 217 866

Semnal M este o trupa rock înființată în 1977. Trupa a fost lansată oficial în 1977 cu numele „Semnal”, având în componență pe Iuliu Merca, Ștefan (István) Boldijar, Liviu Hrișcu, Constantin Sălăgean și Tavi Popovici.

Citeste si :  Concert Caritabil : Atentiune, natiune! Craiova intra-n actiune!
Nelu Vlad & Azur | Live in Play
Nelu Vlad & Azur | Live in Play

Nelu Vlad&Azur revin in Cafe-Teatru Play, Sambata, 16 Noiembrie, orele 20:00, pentru un spectacol memorabil!

Artist fee: 70 lei
Informatii si rezervari: 0722 217 866

AZUR a fost infiintata in anul 1977. Fondatorul, compozitorul si textierul grupului AZUR a fost si este Nelu Vlad, cel care a dat si numele trupei. In calitate de solist vocal, Nelu Vlad si Azur au sustinut peste 3000 de spectacole, au realizat 42 de CD-uri audio si au adunat milioane de fani fiind considerati la un moment dat un “fenomen social” datorita afluentei fara precedent a publicului catre salile de spectacol.
Nelu Vlad s-a bucurat de aprecierea celor mai mari artisti contamporani cum ar fi Irina Loghin si Ion Dolanescu cu care a imprimat 4 CD-uri de succes. In prezent, muzica Azur este indragita intr-atat de mult, incat melodiile trupei au fost preluate de artisti precum Delia si Smiley si adaptate generatiilor acestora.

Citeste si :  Superb show facut de Trupa Hara aseara in Cafe-Teatru Play . Flavius Buzila ne-a acordat un scurt interviu !

Printre cele mai apreciate melodii Azur se enumera: “Mai intoarce Doamne roata” (preluata de artisti de muzica populara), “Mona” (preluata de Delia), “Regina Noptii”, ” Cenusareasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Lantul de iubire”, “In statie la Lizeanu” (preluata de Smiley), fiind solicitate de public la zecile de cantari pe care trupa le are in tara anual.

Doru Octavian Dumitru | One Man Show
Doru Octavian Dumitru | One Man Show

🎙Doru Octavian Dumitru | One Man Show
📍 Cafe-Teatru Play
📅 Duminică, 17 Noiembrie
🕗 Orele 20:00
🎟 Pret Bilet: 35 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play (📍Strada Iancu Jianu, Nr. 6, Craiova)
📞 Informații: 0722 217 866

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.