Senatorii si deputatii de Dolj si-au primit certificatele de parlamentari

0
51

Presedintele Biroului Electoral Judetean Dolj, judecatorul Cristian Iliescu, le-a inmanat, astazi, parlamentarilor alesi in judet mandatele de senator si deputat obtinute in urma alegerilor din 6 decembrie. Ceremonia s-a desfasurat in conditiile sanitare impuse de starea de alerta, din cauza pandemiei de COVID – 19.

Presedintele BEJ Dolj a precizat ca a fost o campanie electorala linistita, spre deosebire de alte procese electorale, care s-a desfasurat fara probleme sau daca au fost, au fost nesemnificative chiar si in ziua votarii.
Judecatorul Cristian Iliescu i-a felicitat pe cei care au obtinut mandatele de deputati si senatori in Circumscriptia electorala 17 Dolj.

Citeste si :  ALDE DOLJ: RAMANEM UN PARTID DESCHIS PENTRU TOTI ROMANII

La ceremonie au lipsit din motive bine intemeiate, pentru a-si ridica mandatele, deputatii Laura Vicol, Cosmin Durle (certificatele fiind inmanate unor reprezentanti ai acestora), ambii de la PSD, precum si senatorii Cosmin Poteras (USR – PLUS) si Nicolae Ciuca (PNL ). Manifestarea a fost umbrita de gestul insolit al proaspatului deputat Ringo Damureanu (AUR), care si-a aruncat masca de protectie individuala, declarandu-se anti – sistem.

Senatorii si deputatii de Dolj si-au primit certificatele de parlamentari 1

“Am convingerea ca in aceste zile PNL si USR-PLUS vor da un guvern responsabil care sa gestioneze situatii foarte grele, atat din punct de vedere sanitar, cat si economic.

Citeste si :  Nicolae Giugea, deputat PNL DOLJ: Compania de Apa Oltenia ascunde gunoiul sub pres.

Si cu certitudine in Parlament vom avea initiative mult dorite de catre cetateni, cum sunt alegeri din doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul Orban s-a implicat, pentru ca votul  influenteaza viata unei comunitati, iar acesta nu trebuie sa fie viciat in niciun fel.

De asemenea, trebuie scoasa viza de flotant obtinuta in preziua alegerilor multe alte initiative in folosul cetatenilor care sunt convins ca vor fi sustinute de majoritatea parlamentarilor de Dolj, indiferent de partidul din care fac parte” a declarat Presedintele PNL Dolj , deputatul Stefan Stoica.

Senatorii si deputatii de Dolj si-au primit certificatele de parlamentari 2

“Astazi am ridicat certificatul doveditor pentru mandatul de deputat. Le multumesc tuturor celor care m-au votat si care mi-au permis sa imi continui proiectele pe care le-am inceput in primul mandat.

Citeste si :  Ionut Stroe , Deputat PNL Dolj : Viorica Dancila, primul premier din istorie care va fi inlaturat de votul tuturor partidelor parlamentare

Sunt initiative care vizeaza Craiova si Doljul, dar si proiecte de legi importante pentru sprijinirea fermierilor. De asemenea voi avea in vedere combaterea fenomenului desertificarii din sudul judetului.

Sunt convins ca alaturi de noul guvern, voi gasi cele mai bune masuri pentru dezvoltarea intregii zone.” a declarat Nicolae Giugea, deputat PNL Dolj.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.