Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Craiova : Guvernul Orban a luat 50 de masuri fiscale de sprijin, pe perioada pandemiei

0
141

Vineri, 19 iunie, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiului Craiova si consilierul judetean Alexandru Gidar – candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

La randul sau, senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Craiova a reiterat sustinerea totala a organizatiei municipale pentru cei doi candidati liberali, Nicolae Giugea si Alexandru Gidar si a prezentat o serie de masuri luate de Guvernul Orban pentru sprijinirea economiei.

Citeste si :  Nicolae Giugea : Cum începe anul pentru liberalii doljeni..

,,In aceasta perioada Guvernul Orban a luat 50 de masuri fiscale de sprijin. Ultimele sunt adaptate la aceasta perioada de alerta si sunt menite sa asigure pastrarea locurilor de munca in economie. Printre acestea se numara: Prelungirea scutirii de obligatia platii impozitului pentru anumite domenii economice; Extinderea acordarii de bonificatii pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor si prelungirea suspendarii calculului de dobanzi si penalitati de intarziere; Operatorii economici care platesc pana la data de 25 iulie impozitele aferente trimestrului al doilea si cei care achita pana la data de 25 octombrie impozitele aferente trimestrului al treilea vor beneficia de o bonificatie de 10% din impozitul datorat ; Firmele din domeniul HORECA vor fi scutite de plata impozitului specific pentru o perioada suplimentara de 90 de zile care se adauga la perioada anterioara de 60 de zile,, a declarat senatorul liberal.

In incheierea conferintei de presa, Mario Ovidiu Oprea a facut referire la decizia ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, de a aloca 31 de milioane de lei pentru 375 scoli in vederea amenajarii grupurilor sanitare si asigurarea de utilitati pentru acestea, suma fiind transferata prin intermediul inspectoratelor scolare judetene.

Citeste si :  Mario Ovidiu Oprea , Presedinte PNL Craiova : Legile Injustitiei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.