SERVICIUL RIDICARI AUTO LUCREZA ILEGAL

0
291
SERVICIUL RIDICARI AUTO LUCREZA ILEGAL 1Acum cateva zile am primit pe mail cateva date despre ce se intampla la acest serviciu si am inceput sa facem o ancheta . Din pacate cei care ridica masinile  nu au atestate auto !  Ei conduc acele masini speciale fara atestate crezand ca nimeni nu are ce sa faca in aceasta privinta .
Din pacate la acest serviciu se lucreaza peste cele 8 ore stabilite in contractul de munca dar aceasta nu este nici o problema . Orele suplimentare nu sunt platite corespunzator !
Din estimarile noastre fiecare angajat are peste 100 de ore  suplimentare care din pacate nu sunt remunerate dar acest serviciu a adus foarte multi bani la bugetul local .
SUNT PROBLEME GRAVE CU UNUL DINTRE SOFERII DIN ACEL SERVICIU CARE ARE DALTONISM FACE FISA PENTRU  SERVICIU CU BANII SE DA APROXIMATIV 200 EURO ANUAL PENTRU A TRECE CE BRIO DE ACESTA GRAVA PROBLEMA !
Cerem cu aceasta ocazie un comunicat oficial din partea acestui serviciu ! Sunt si alte nereguli dar acestea sunt cele mai importante . Nu am dat numele celui care are probleme dar sper ca la acest serviciu conducerea sa rezolve aceasta problema .
Sunt multi oameni nemultumiti de acest serviciu iar ce a devenit acest oras nu avem cuvinte sa putem descrie .
Este o lupta intre Politia Locala si conducatorii auto dar impreuna cu acest serviciu .
Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Replica unui "aeroportist"catre clona politruca infiintata ILEGAL in Bucuresti in 2013

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.