Sex pe Insula Iubirii – Mari a uitat de iubit si a facut sex cu ispita Cristi

0
198

Sex pe Insula Iubirii - Mari a uitat de iubit si a facut sex cu ispita Cristi 1Marinela Mavrodin si ispita Cristi si-au recunoscut slabiciunea si, pentru ca nu au vrut sa mai piarda timpul, au trecut la actiune. De la o joaca nevinovata, si-au dat frau liber pasiunii, in dormitor, la Insula Iubirii, departe de ochii celorlalti concurenti ai emisiunii.
Au fost scene demne de filmele pentru adulti, duminica, la Insula Iubirii. Mari s-a lasat purtata de val in dormitor si a spus ca vrea sa se joace cu „focul”. De la saruturi pasionale, a trecut la atingeri interzise minorilor, in dormitor, alaturi de ispita Cristi.

„Tot ar trebui sa faca ce simte pentru ca in general sufletul nu prea te inseala si daca poti face ceva ce-ti hraneste tie sufletul si iti aduce o fericire, fie ea si de moment, de ce sa nu o faci?”, a spus ispita Cristi.

Citeste si :  Mirela de la Insula Iubirii, mai sexy ca niciodata - transformarea impresionanta a acesteia dupa emisiune

Sex pe Insula Iubirii - Mari a uitat de iubit si a facut sex cu ispita Cristi 2Distractia a fost la ea acasa si pe insula fetelor. Concurentele si ispitele masculine s-au debracat de inhibitii, apeland la un joc cu porunci.

Mai mult, unele dintre fete si-au permis atingeri intime. Si-au exprimat dorintele, au mimat acte obscene,folosind, in gluma, lavalierele pe post de instrument sexual.

„Practic, la adapostul acestor provocari, si-au exprimat de fapt dorinta”, a marturisit ispita Cristi.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.