SHOT – Mia (videoclip nou)

0
400

SHOT vin cu videoclipul pentru Mia, un vizual pentru care baietii sunt responsabili de scenariu si de productie. Mia este piesa care da titlul EP-ului lor de debut.
„In ultimul an am trait foarte multe experiente frumoase, complexe, care ne-au unit si au format SHOT ca trupa pe care o stiti astazi. Ele s-au concretizat in primul nostru EP. MIA inseamna Momente – toate momentele petrecute impreuna de cand am inceput proiectul SHOT, Inspiratie – care a stat la baza scrierii si producerii acestui EP, si Ambitie – cea care ne face sa muncim in fiecare zi pentru a creste noi ca oameni si ca parte a acestui frumos proiect! Multumim echipei HaHaHa Production si lui Smiley pentru ca datorita lor toate acestea au fost posibile”, au spus baietii de la SHOT.

EP-ul MIA sau Momente-Inspiratie-Ambitie este povestea muzicala a baietilor de la SHOT si contine 5 piese si un bonus track. Materialul a fost lansat in mediul online inca din 17 octombrie, in exclusivitate pe Deezer, unde a fost cel mai ascultat album de pe platforma in Romania.

SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Urs, Cale, Sorin si Juno au pornit in luna mai in aventura vietii lor, condusi de un singur vis: muzica. Ies in evidenta prin vocile bune si super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Voi ce ziceti de proiectul SHOT? Cat de departe va ajunge acest proiect avand in vedere ca in industria muzicala romaneasca multe proiecte au inceput iar dupa poate cateva piese sau chiar un album nu a mai existat dar avand in vedere ca este in echipa HaHaHa Production cu siguranta nu au aceeas soarta ca celelalte proiecte . Avand in vedere ca aceasta casa de productie este foarte bine cunoscuta avand cantareti si proiecte foarte mari si cu milioane de vizualizari pe canalele media in special pe Youtube .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.