Siegfried Muresan, europarlamentar PNL si vicepresedinte PPE: Re-Open EU: platforma web care ne va ajuta sa calatorim in siguranta in aceasta vara

0
178

Platforma este disponibila in toate limbile Uniunii si este menita sa ii ajute pe europeni sa-si planifice vacantele de vara, dar si deplasarile pe termen mai lung, tinand cont de riscurile inca persistente legate de coronavirus.

Platforma furnizeaza informatii in timp real privind frontierele, disponibilitatea mijloacelor de transport, si a serviciilor de turism din statele membre.

Informatii despre restrictiile de calatorie
„Re-open EU ofera informatii practice furnizate Comisiei de catre statele membre cu privire la restrictiile de calatorie, la masurile de protectie a sanatatii publice si de siguranta, cum ar fi distantarea fizica sau purtatul mastilor, precum si alte informatii utile, precum ofertele turistice din fiecare tara si din Uniunea Europeana”, a transmis Sonya Gospodinova, de la Biroul de presa al Comisiei Europene.

“Comisia Europeana a lansat platforma web ReOpen.Europa.eu care ne ajuta sa calatorim in siguranta in Europa in aceasta perioada de pandemie. Tot ce trebuie sa facem este sa accesam aplicatia web si sa introducem tara de destinatie.

Dupa un singur click, platforma ne va oferi informatii puse la dispozitie de tarile membre UE cu privire la restrictiile de calatorie, la masurile de protectie a sanatatii publice si de siguranta, cum ar fi distantarea fizica sau purtatul mastilor, precum si alte informatii utile precum ofertele turistice din fiecare tara si din Uniunea Europeana.

Va recomand sa o folositi inainte de orice calatorie in Uniunea Europeana.” a precizat Siegfried Muresan, europarlamentar PNL si vicepresedinte PPE.

Platforma contine si informatii despre sponsorizarea prin vouchere, care le permite consumatorilor sa-si demonstreze sprijinul fata de hotelurile sau restaurantele preferate, cumparand vouchere de cazare sau de masa, dupa redeschiderea acestor unitati, pentru a ajuta industria hoteliera din Europa in perioada initiala a ridicarii restrictiilor si a redeschiderii granitelor.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.