Simpozionului International de Sculptura Drumuri Brancusiene, editia a VII–a

0
150

Casa de Cultura Traian Demetrescu organizeaza in perioada 01 – 31 august 2019 editia a VII–a a Simpozionului International de Sculptura Drumuri Brancusiene.

Simpozionul de anul acesta are ca tema Sportul, expresivitatea miscarii si se bucura de participarea a cinci sculptori din patru tari: EMILIAN POPESCU din Romania, cu lucrarea „Flacara eterna”, PETRE VIRGILIU MOGOSANU din Romania, cu lucrarea „Volumes and Trajectories”, MARINO DI PROSPERO din Italia, cu lucrarea „Spatial Contortion”, FERHAT OZGUN GOREL, reprezentand atat Turcia cat si Georgia, cu lucrarea „The Shadow Player” si MILTON GRAVIDIA, din Ecuador cu lucrareaa „Organic Geometry”. Participantii si lucrarile au fost selectati de un juriu format din specialisti in domeniu si directori ai unor institutii de cultura locale.

Citeste si :  FOTBAL : Incident pe terenul de fotbal: un jucator din Turcia l-a taiat cu lama pe un adversar

Artistii vor putea fi urmariti de public lucrand pe esplanada Centrului Multifunctional Craiova, iar operele realizate vor imbogati patrimoniului monumental al municipiului. Anul acesta ne dorim sa realizam un ansamblu sculptural care va fi amplasat, cu acordul Autoritatii, in proximitatea Salii Polivalente a Municipiului Craiova si a Stadionului “Ion Oblemenco”.

Deschiderea Simpozionului va avea loc in data de 01 august, incepand cu orele 11:00, la Centrul Multifunctional Craiova, unde publicul craiovean este invitat sa ni se alature.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.