Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan

0
514
Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan 1
Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan – Hotel Arbez

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan chiar exista ! Multi cauta o destinatie de vacanta noi am gasit un loc care merita vizitat !

Singura constructie din lume care se intinde in doua tari se afla la granita dintre Franta si Elvetia. Constuita in urma cu mai bine de un secol, cladirea a fost, la inceput, un aprozar, insa in prezent este unul dintre cele mai cautate hoteluri.

Citeste si :  Incendiu intr-o uzina chimica din Franta ! Se poate intampla si la fabrica din Podari daca se construieste ??

Hotelul Arbez, construit chiar pe granita dintre cele doua tari, se remarca mai ales prin faptul ca le ofera clientilor experiente deosebite. Pentru cei aflati in luna de miere exista o camera speciala, in care linia de granita trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel ca unul dintre soti doarme in Franta, iar celalalt in Elvetia.

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan 2
Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan – Hotel Arbez

Si restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despartit de granita tot la jumatate, intr-o parte servindu-se meniuri elventiene iar in cealalta, meniuri frantuzesti.

Acest hotel este foarte popular mai ales in randul turistilor care vor sa vada cum este sa fii in acelasi timp pe teritoriul a doua tari. Iar pentru a trai aceasta experienta, curiosii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 100 de euro.

Citeste si :  SPANIA SCOASA DE PE LISTA TARILOR PENTRU CARE SE IMPUNE CARANTINA LA REVENIREA IN ROMANIA

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.