Home » Timp Liber » Locatii » Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan – Hotel Arbez

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan chiar exista ! Multi cauta o destinatie de vacanta noi am gasit un loc care merita vizitat !

Singura constructie din lume care se intinde in doua tari se afla la granita dintre Franta si Elvetia. Constuita in urma cu mai bine de un secol, cladirea a fost, la inceput, un aprozar, insa in prezent este unul dintre cele mai cautate hoteluri.

Citeste si :  Open Air Blues Festival Brezoi - Valcea 2018

Hotelul Arbez, construit chiar pe granita dintre cele doua tari, se remarca mai ales prin faptul ca le ofera clientilor experiente deosebite. Pentru cei aflati in luna de miere exista o camera speciala, in care linia de granita trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel ca unul dintre soti doarme in Franta, iar celalalt in Elvetia.

loading...

Singurul hotel din lume in care poti dormi in doua tari simultan – Hotel Arbez

Si restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despartit de granita tot la jumatate, intr-o parte servindu-se meniuri elventiene iar in cealalta, meniuri frantuzesti.

Citeste si :  Ambasadorii Frantei si Germaniei au un mesaj comun adresat romanilor

Acest hotel este foarte popular mai ales in randul turistilor care vor sa vada cum este sa fii in acelasi timp pe teritoriul a doua tari. Iar pentru a trai aceasta experienta, curiosii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 100 de euro.

 

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.