Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

0
197
Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records 1
Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

La 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei, odata cu lansarea primului album in anul 1997, “Baieti de cartier”, La Familia se alatura grupului Global Records. Dupa vestea ca Sisu si Puya vor canta din nou impreuna, cei doi anunta noua colaborare cu Global Records pe partea de management, imagine si booking.

Desi multi nu au crezut in revenirea La Familia iata ca s-a intamplat! 2000 de oameni au strigat „La Familia” in parcul IOR si ne-am simtit ca in 98….mai pe romaneste “nu mor caii cand vor cainii”. – Puya

Ne bucuram de revenirea pe aceeasi scena „La Familia” si ca de acum fac parte din portofoliul nostru. Avem deja multe planuri indraznete impreuna si o serie de concerte stabilite. – Razvan Munteanu, Managing Partner Global Entertainment. La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, luna aceasta, trupa bucuresteana de hip-hop vine cu noul album “Codul bunelor maniere” pe care urmeaza sa-l promoveze printr-o serie de concerte in toata tara.

Citeste si :  Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova

„La Familia” s-a format ca trupa in 1996. Cei doi membrii, Dragos „Puya” Gardescu si Tudor Sisu, au avut o ascensiune rapida, cucerind publicul din Romania prin atitudine si stilul lor original de a face muzica.

Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records 2
Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

Albume ca „Nicaieri nu-i ca acasa”, „Bine ai venit in paradis” sau „Familiarizeaza-te” le-au adus aprecierea fanilor si criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referinta in Hip-Hop-ul romanesc. De pe albumul Codul bunelor maniere deja ati putut asculta mai multe piese printre care Curaj, in featuring cu Connect-R, In realitate, FAK, sau Demoni.

Citeste si :  Cea mai relaxanta melodie compusa vreodata !

Ce ziceti de aceasta miscare?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.