Home » Life & Style » Muzica » Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

La 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei, odata cu lansarea primului album in anul 1997, “Baieti de cartier”, La Familia se alatura grupului Global Records. Dupa vestea ca Sisu si Puya vor canta din nou impreuna, cei doi anunta noua colaborare cu Global Records pe partea de management, imagine si booking.

Desi multi nu au crezut in revenirea La Familia iata ca s-a intamplat! 2000 de oameni au strigat „La Familia” in parcul IOR si ne-am simtit ca in 98….mai pe romaneste “nu mor caii cand vor cainii”. – Puya

Citeste si :  Cabron feat. What's Up - La inaltime (piesa noua si versuri)

Ne bucuram de revenirea pe aceeasi scena „La Familia” si ca de acum fac parte din portofoliul nostru. Avem deja multe planuri indraznete impreuna si o serie de concerte stabilite. – Razvan Munteanu, Managing Partner Global Entertainment. La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, luna aceasta, trupa bucuresteana de hip-hop vine cu noul album “Codul bunelor maniere” pe care urmeaza sa-l promoveze printr-o serie de concerte in toata tara.

loading...

„La Familia” s-a format ca trupa in 1996. Cei doi membrii, Dragos „Puya” Gardescu si Tudor Sisu, au avut o ascensiune rapida, cucerind publicul din Romania prin atitudine si stilul lor original de a face muzica.

Sisu si Puya, din nou La Familia, au semnat cu Global Records

Albume ca „Nicaieri nu-i ca acasa”, „Bine ai venit in paradis” sau „Familiarizeaza-te” le-au adus aprecierea fanilor si criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referinta in Hip-Hop-ul romanesc. De pe albumul Codul bunelor maniere deja ati putut asculta mai multe piese printre care Curaj, in featuring cu Connect-R, In realitate, FAK, sau Demoni.

Citeste si :  Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost

Ce ziceti de aceasta miscare?

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.