Situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 424 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 381 de persoane se afla in carantina

1
33

Astăzi 26.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 424 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 381 de persoane se află în carantină, 1.784 persoane au ieșit din carantină, iar alte 12.942 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. 

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

 

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în ultimele 48 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse pe perioada stării de urgenţă, zilnic fiind controlate aproximativ 1.000 de persoane şi 100 de societăţi comerciale.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 450 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 745.000 de lei.

Instituția Prefectului – Județul  Dolj

Citeste si :  Declarația Guvernatorului BNR după vârful crizei de Covid-19

 

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.