Situatie epidemiologica Dolj : 1.953 de persoane izolate la domiciliu, 843 de persoane aflate in carantina

1
187

Astăzi 12.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1.953 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 843 de persoane se află în carantină, 883 persoane au ieșit din carantină, iar alte 7.466 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. 

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

 

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în ultimele 48 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.600 de persoane, iar aproximativ 300 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 500  sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1.470.000 de lei.

 

Instituția Prefectului – Județul  Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.