Situatie epidemiologica Dolj : 1751 de persoane izolate la domiciliu, 860 de persoane aflate in carantina

1
239

Astăzi 13.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1751 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 860 de persoane se află în carantină, 917 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 7790 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

         Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
        Astfel, în cursul zilei de ieri, 12 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.000 de persoane.
De asemenea, aproximativ 110 societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 270 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 730.000 de lei.

         

Instituția Prefectului – Județul  Dolj

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.