Situatie epidemiologica Dolj : 474 de persoane izolate la domiciliu, 149 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

0
461

Numarul cazurilor de persoane izolate la domiciliu au scazut cu 25 si sunt 474 iar al celor aflate in carantina au ramas la fel si sunt 149 .

Potrivit informarii Prefecturii Dolj, luni dimineata, pana la ora 8.00, niciun alt caz de infectare cu noul virus nu a mai fost raportat in judetul Dolj.

„Astazi, 16.03.2020 ora 8.00, situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 474 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 149 de persoane se afla in carantina iar 3 persoane din judetul Dolj confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sanatoase si nu prezinta simptomatologie specifica afectarii de catre virusul COVID-19. ”, informeaza Prefectura Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.