Situatie tensionata la Scoala Gimnaziala Filiasi ! Cei prezenti au strigat : VREM PERFORMANTA!

1
792

Aproximativ 5000 de persoane participa in acest moment la protestul de la Scoala Gimnaziala din Filiasi . 

Cadre didactice, personal auxiliar, parinti si bunici ai elevilor de la Scoala Gimnaziala Filiasi s-au adunat si azi in curtea institutiei de invatamant, pentru a-si arata nemultumirea fata de schimbarea din functie a directorului Alin Mondescu.

O parte din cei prezenti la protest au intrat in scoala si au discutat cu directorul propus de ISJ Dolj .

Doamna Rodica Olaroiu care pana pe 19 August a fost Director Adjunct la Liceul Turburea din Gorj, liceu desfiintat pentru ca din nou nu a promovat nici un elev examenul de Bacalaureat. Acum este propusa pentru Director General la cea mai mare scoala gimnaziala din Dolj, cu 12 structuri si peste 1600 elevi.

Cei prezenti in scoala au strigat : “VREM PERFORMANTA !” si “DEMISIA !”

Din pacate reprezentantii ISJ Dolj nu au dorit sa faca nici un comentariu .

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. […] Câteva zeci de persoane au protestat marți la Școala Gimnazială din Filiași, județul Dolj, potrivit Agerpres. Este vorba de profesori, personal auxiliar, părinți și bunici ai elevilor care s-au adunat în curtea școlii, unde directorul Alin Mondescu a fost schimbat din pix de către Inspectoratul Școlar (ISJ) Dolj. În locul directorului care își câștigase postul prin concurs și care a dat dovadă de competență managerială reală, spun profesorii și părinții, ISJ Dolj a numit-o pe Rodica Olăroiu, care până pe 19 august a fost director adjunct la Liceul Turburea din Gorj, liceu desființat pentru că nu a promovat nici un elev examenul de Bacalaureat, notează jurnaluldecraiova.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.