Soferii au un mare ajutor ! Grupul de facebook Info Trafic Craiova si Dolj

0
230

Soferii au un mare ajutor ! Grupul de facebook Info Trafic Craiova si Dolj 1De ceva timp am intrat in bucataria unui grup de mare ajutor pentru soferi si chiar am vazut ceva extraordinar . Eu cred cu mare tarie ca soferii au un mare ajutor cu acest grup de facebook .

Este o familie care se pune in slujba celor care conduc pentru a avea toate informatiile necesare in fiecare secunda .

Nu am crezut ca exista asa ceva dar da este adevarat ! Acesti oameni de dimineata pana noaptea fac totul pentru cei care conduc pe strazile din Craiova si drumurile din Dolj .

Citeste si :  A murit la spital dupa ce i-a cazut un palet cu marfa in cap ! Accident de munca ieri in Selgros !

Sunt oameni minunati si cu aceasta ocazie vreau sa ii felicit pentru tot ce fac . In afara de ceea ce fac ei zilnic , acolo este permanent cineva care sa ajute .

Am fost uimit de rapiditatea si eficienta lor si vreau sa ii multumesc unui om deosebit pentru ca a reusit in timp scurt sa faca un asemenea grup.

Sunt multe grupuri pe aceasta nisa dar cred ca acesta este cel mai bun si va recomand cu mare placere sa veniti alaturi de cea mai frumoasa echipa .

Marius Popa a reusit sa impuna anumite reguli (eu spun ca sunt cele de bun simt) si sa ridice o comunitate la cele mai mari standarde posibile in mediul online .

Citeste si :  Meteo:Dupa codul portocaliu de ger vin temperaturi neobisnuit de ridicate!

Ii multumesc lui dar si celorlalti moderatori pentru munca depusa in mod gratuit pentru toti soferii din Craiova si Dolj .

Va multumesc pentru toate informatiile oferite si in numele celor prezenti din grup VA MULTUMESC pentru munca depusa in folosul soferilor ..

Si voi puteti intra pe acest grup doar cu un click asta daca nu sunteti deja !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.