Soft Hoarders si-a indeplinit visul! Echipa de robotică a Colegiului „Buzeşti” a incheiat competitia din SUA pe locul 8

0
892

Echipa de robotică Soft Hoarders a Colegiului Național „Frații Buzești” a obținut locul 8 in cadrul competiției Maryland Tech Invitational (MTI) 2023 din 39 de echipe inscrise ..

“După zile încărcate cu emoție și concentrare, Maryland Tech Invitational, o experiență unică pentru echipa noastră, a luat sfârșit.
În prima zi de concurs, am avut șansa de a discuta cu prietenii noștri internaționali și am fost vizitați de către doamna Cristina Kassai, Secretar III al Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, care și-a exprimat susținerea atât față de noi, cât și față de colegii noștri de la alte echipe din țară.

În cadrul celei de a doua zi de competiție am reușit sa ne reliefăm cunoștințele tehnice în timpul interviului cu jurații și am jucat meciurile de calificare la care drive team-ul nostru a avut ocazia să-și arate abilitățile dezvoltate pe parcursul sezonului Powerplay.
În urma meciurilor de calificare și interviului, am reușit să obținem locul al 8-lea în clasamentul final.

Suntem entuziasmați și așteptăm cu nerăbdare competițiile următoare.
Dorim să ne exprimăm recunoștința tuturor sponsorilor noștri care ne-au ajutat să realizăm această performanță!”, au scris pe reteaua de socializare ..

Trebuie sa mentionam si pe cei care au reusit sa faca posibila deplasarea si participarea la competitie : Qfort, Biz Solutions, Eco Tab, Top Experience, Netrom, D&S, Caphyon, Inspire Cinema, INAS, SyncroSoft, TopSport, AS “G.Țițeica”, Ruris, Autonom, 5togo, Hella, IK Mode, Coliseum, Facultatea de Mecanica din Craiova , Colegiul National “Fratii Buzesti”,Natie Prin Educatie si FIRST Tech Challenge Romania.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.