Sondaj : Noile implanturi facute de PSD , Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel va conving sa votati PSD ?

0
46

PSD a inceput o campanie furibunda sa schimbe imaginea patata de Carmen Gaz,Ciordache si Proasta Romaniei apeland la cateva nume interesante .

Faptul ca PSD a renuntat la cei 3 nu cred ca poate spala imaginea unui partid dar noile implanturi va pot convinge sa votati acest partid ?

Alexandru Rafila a confirmat, duminică seara, la B1 TV, că tatăl său a lucrat la Arad în aparatul Securității, până în 1949, dar spune că foarte multe dintre informațiile apărute în spațiul public nu sunt adevărate și acuză un atac politic menit să-i prejudicieze imaginea publică din cauza faptului că a decis să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD.

Citeste si :  Mario Ovidiu Oprea, senator PNL Dolj: PSD este un partid nociv, duplicitar, care trebuia oprit!

Medicul Adrian Streinu – Cercel va candida pe lista PSD Bucureşti de la Senat, pe locul doi. Liderul PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va deschide această listă de candidaţi pentru Senat.

În 23 aprilie, doctorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, după ce în presă a apărut un plan propus de el care prevedea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

Citeste si :  Primaria Craiova a autorizat mitingul PSD din 9 decembrie

Documentul era intitulat “Programul de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”, avea nouă pagini şi includea măsuri precum separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de trei luni şi izolarea totală în categoria de vârstă 40 – 65 de ani, “în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.

Loading ... Loading ...
Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.