Sorina Matei prezinta datele din rechizitoriul DNA: Domnul Dragnea MINTE!

0
60

Sorina Matei prezinta datele din rechizitoriul DNA: Domnul Dragnea MINTE! 1Jurnalista Sorina Matei sustine ca Liviu Dragnea minte in momentul in care spune ca flagrantul impotriva lui Valentin Preda nu a fost pe cazul TelDrum. Jurnalista prezinta rechizitoriul DNA, in care se arata ca Preda avea la el un aparat foto cu documente, nu un dosar cu documente pe ”Strategia Dunarii”.

”Domnul Dragnea minte. Zice acum in direct ca Preda, atunci cand a fost prins, avea la el documentele cu Strategia Dunarii si nu documentele Tel Drum de pe aparatul foto. De parca Preda avea legatura cu Tel Drum si nu Dragnea.
Nu, domnul Dragnea minte pentru ca toate datele arata ca Preda avea la el sacosa cu aparatul foto ce continea documentele Tel Drum.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Victor Ponta dezvaluie de ce Liviu Dragnea este atat de panicat, in luna mai ii vine sfarsitul

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Rechizitoriul care spune negru pe alb ca Preda avea sacosa cu aparatul foto si documente Tel Drum la el:
“In jurul orelor 09:25, autoturismul mentionat a stationat in parcarea din fata cladirii in care functioneaza Ministerul Dezvoltarii Regionale, din autoturism coborand inculpatul Preda Raducu Valentin, care avea in mana sacosa cu aparatul foto, la care am facut referire mai sus.
Dupa ce inculpatul Preda Raducu Valentin a coborat din autoturism, au intervenit organele de urmarire penala, care dupa ce s-au legitimat au procedat la perchezitia corporala a inculpatului, asupra caruia au fost gasite urmatoarele: o sacosa de culoare rosu cu albastru inscriptionata pe ambele fete „Travel Free” in care se aflau un aparat foto marca Olympus FE-300 de culoare neagra cu seria L962 50394EXO, un incarcator aferent acestuia, marca Olympus, precum si un cablu de date.”, arata Sorina Matei, pe pagina personala de Facebook.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.