Home » Politica » Politica International » Sotia lui Donald Trump jr, spitalizata: A deschis un plic cu un praf alb

Sotia lui Donald Trump jr, spitalizata: A deschis un plic cu un praf alb

Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr., şi alte două persoane au fost duse la spital, luni, după ce femeia a deschis un plic conţinând un praf alb neidentificat care, ulterior, s-a stabilit că nu este periculos, au precizat oficiali din New York, citaţi de Reuters.
“Substanţa a sosit prin poştă, pentru Donald Trump Jr.”, a arătat purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, Carlos Nieves.

Vanessa Trump a fost spitalizată după ce s-a plâns de o stare de greaţă ca urmare a expunerii, au spus oficiali din New York.

În total, trei pacienţi din locuinţă au fost transportaţi la New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center pentru evaluări suplimentare, a relevat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Pompieri, Sophia Kim.

Între cei trei se află şi mama Vanessei Trump, deşi ea nu a acuzat simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Citeste si :  Klaus Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Autorităţile americane au fost în alertă în privinţa trimiterii de scrisori cu un praf alb în interior încă din 2001, când plicuri contaminate cu antrax au fost expediate către media şi parlamentari, ucigând cinci oameni.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump, a intrat în atenţia publicului pentru rolul său în întâlnirile din 2016 cu o avocată rusă şi cu alte persoane, întâlniri în cursul cărora campaniei lui Trump i-au fost oferite informaţii care puteau să îi dăuneze rivalei democrate a acestuia, Hillary Clinton.

Știrea inițială

Soția lui Donald Trump jr. a fost spitalizată, după ce a deschis un plic cu un praf alb, anunță Euronews! Vanessa Trump a deschis scrisoarea ce-i fusese adresată soțului ei. Soția lui Donald Trump Jr. a fost dusă de urgență, luni, la un spital din Manhattan, când a deschis un plic adresat soțului său care avea o pulbere albă misterioasă. Acest praf s-a dovedit a fi amidon de porumb, au declarat surse judiciare

Citeste si :  Fiul preşedintelui Donald Trump, AMENINTAT CU MOARTEA - atacatorul a fost arestat

Vanessa Trump a deschis scrisoarea la ora 10 dimineata, la casa de pe strada 54th Street, a mamei sale, Bonnie Haydon, in cartierul Sutton Place, potrivit surselor. Ea a fost dusă la Spitalul Presbyterian din New York ca o măsură de precauție.

Unitatea de servicii de urgență a elitei NYPD, Biroul de Informații al Departamentului și Serviciul Secret, Departamentul de Protecție a Mediului și Grupul de Lucru al Terorismului al FBI au răspuns demarat anchete.

Trump Jr. sa căsătorit cu Vanessa în noiembrie 2005 la proprietatea tatălui său Mar-a-Lago din Palm Beach.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.