SPANIA SCOASA DE PE LISTA TARILOR PENTRU CARE SE IMPUNE CARANTINA LA REVENIREA IN ROMANIA

0
261

Spania scoasa de pe lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de vineri, 20 noiembrie 2020, Hotararea numarul 55. Prin aceasta hotarare a fost actualizata lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic mare. Lista intra in vigoare in data de 20 noiembrie.

Persoanele care sosesc din tarile cu risc epidemiologic ridicat trebuie sa intre in carantina timp de 14 zile. Daca cei din aceste tari stau in Romania mai putin de 3 zile pot evita carantina, daca au un test COVID negativ facut cu cel mult 48 de ore inainte. Printre tarile din care se intra in carantina se afla Italia, Ungaria sau Austria.

De pe lista galbena au fost scoase tari ca Belgia, Spania sau Austria, insa au fost adaugate Statele Unite ale Americii.

SPANIA SCOASA DE PE LISTA TARILOR PENTRU CARE SE IMPUNE CARANTINA LA REVENIREA IN ROMANIA 1

In zona galbena, pentru care se impune carantina la domiciliu/ locatia declarata pentru 14 zile, se afla urmatoarele state:

Muntenegru, Polinezia Franceza, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elvetia, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croatia, Italia, Franta, Portugalia, Armenia,
Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, United States of America, Bosnia si Herzegovina si Danemarca.

Pana acum, celor care veneau din Danemarca nu le-a fost admisa niciuna dintre exceptiile aplicate celorlalte state.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.