Spectacol de teatru pentru copii, la cinema, în Craiova, în weekendul 8-9 aprilie

0
181

Teatru la Cinema este onorat să anunțe că duminică, 9 aprilie, de la ora 12:00, locuitorii oraşului Craiova sunt invitaţi să urmărească, proiectat pe marele ecrane ale cinematografului, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, producţie a celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Electroputere Parc și Mercur Center Craiova.

 

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 aprilie, de la ora 10:00, spectacolul de teatru de păpuşi „Frumoasa din Pădurea Adormită”, şi de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy” a celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

 

La nivel național, în weekendul 8-9 aprilie, vor fi proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Cineplexx Sibiu din Shopping City Sibiu

-9 aprilie, ora 12:00 – spectacolul „Micuța Dorothy”, la Cineplexx Târgu Mureș din Shopping City Târgu Mureș

-9 aprilie, ora 11:00 – spectacolul „Frumoasa din Pădurea Adormită”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Piteşti

-9 aprilie, ora 11:00 – spectacolul „Frumoasa din Pădurea Adormită”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

 

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.