Spectacol de teatru pentru copiii din Craiova în weekendul 12-13 noiembrie

1
275

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 12-13 noiembrie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Degețica”.

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Inspire Cinema, Electroputere Parc Craiova.

Copiii de peste 3 ani și părinții lor sunt invitați să se bucure de spectacolul de teatru de păpuși „Degețica”, care spune povestea unei fetițe foarte mici, născute dintr-o lalea, care pleacă în căutarea prințului din țara lalelelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 12 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul de operă „Hansel și Gretel” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 13 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Degețica”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

 

La nivel național, în weekendul 12-13 noiembrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

– 12 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

– 12 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

– 13 noiembrie, de la ora 12:00, spectacolul „Degețica”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova

– 13 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Degețica”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

– 13 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Degețica”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.