Spectacol de teatru pentru copiii din Craiova în weekendul 4-5 februarie

0
214

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 4-5 februarie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Cei trei purceluși”. Duminică, 5 februarie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Mercur Center Craiova. Micii spectatori sunt invitați să descopere celebra poveste scrisă de Fraţii Grimm.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, pe 4 februarie, de la ora 11:00, spectacolul de operă pentru copii „Hansel şi Gretel” al Operei Comice pentru Copii, iar duminică, 5 februarie, de la ora 11:00, piesa de teatru cu păpuşi „Cei trei purceluși”, după celebra poveste a Fraţilor Grimm. Biletele pot fi achiziționate online de pe Program – Teatru la Cinema sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 4-5 februarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

-5 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

-5 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova

-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.