Spectacole la Teatrul Colibri, in primul week-end din aprilie: Inima de piatra si Gogoasa si Nazdravanul Petrisor

0
93

Spectacole la Teatrul Colibri, in primul week-end din aprilie: Inima de piatra si Gogoasa si Nazdravanul Petrisor 1Sambata, 06 aprilie 2019, de la ora 18:00 este programat spectacolul Inima de piatra, dupa W. Hauff, scenariul si regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, cu actorii: Mugur Prisacaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianos, Ionica Dobrescu, Rodica Prisacaru, Iulia Carstea. Muzica este semnata Dan Balan. Spectacolul a fost distins cu premii la Festivalul International al Teatrelor de Papusi si Marionete „Puck“ de la Cluj-Napoca, a 11-a editie, 2012: diploma pentru interpretarea rolului principal actritei Oanei Stancu si premiu pentru calitatea muzicala a spectacolului.

Citeste si :  Vacanta cu si ca-n povesti, pentru copii, la Teatrul Colibri, în perioada 28 octombrie - 5 noiembrie 2017

Duminica, 07 aprilie 2019, ora 11:00 este rezervata pentru spectacolul Gogoasa si Nazdravanul Petrisor, adaptare dupa povesti populare rusesti, scenariul si regia Alla Cebotari, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Emanuel Popescu si Daniel Mirea. Scenografia este semnata de Iulia Goanta, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00. Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Dupa ora de incepere a spectacolului accesul in sala nu mai este permis!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.