Spectacolele Naționalului la TVR Craiova

0
114

“Trecem împreună peste dorul de teatru, iar luna aceasta, în fiecare sâmbăta, de la ora 22:00, avem program de vizionare chiar de acasă: spectacolele Teatrului Național Marin Sorescu sunt transmise la tv, pe TVR Craiova.” se anunta in comunicat emis de Teatrul National Marin Sorescu .

Teatrul National Marin Sorescu a anuntat si primele spectacole care se pot vedea la TV . Este vorba despre Adio, Europa! care este programat pe 21 noiembrie incepand cu ora 22:00 si Casa cu suricate programat pe 28 noiembrie la aceeasi ora ..

21 noiembrie, ora 22:00

????, ??????!

un spectacol tulburător în onoarea unui scriitor care ne-a „citit” pe toți

*Spectacol prezentat in anul 2019 cu ocazia sărbătoririi Centenarului Ion D. Sîrbu, unul dintre cei mai importanți scriitori români din secolul al XX-lea.

De Ion D. Sîrbu
Regia artistică, scenografia, univers sonor, filmări: Bogdan-Cristian Drăgan
Dramatizare: Nicolae Coande

Un camion negru. Un bărbat prins în farurile orbitoare ale istoriei. Candid. Olimpia – o femeie care înțelege totul și vrea să-l salveze. Dar este oare salvarea posibilă în secolul XX, cel al tuturor atrocităților posibile? Poți trăi printre bufoni și turnători? Lumea Isarlâkului… unde totul este posibil și nimic nu are consistență. Un spectacol în care „Adio” poate însemna și o promisiune: nu vei fi uitat niciodată.

Distribuția:
Angel Rababoc, Anca Dinu, Constantin Cicort, Nicolae Vicol, Gabriela Baciu, Petronela Zurba.

28 noiembrie, ora 22:00

???? ?? ????????

de David Drabek
regia Radu Afrim

Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot și o cârțiță moartă, viețuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune și nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea MARE s-a cuibărit în fața televizorului și a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care muncește pentru a întreține casa cu suricate.
Peste tot și toate guvernează spiritul unui fake Budha. Fetele sunt captive în acest univers extravagant.
Trei bărbați apar în viața lor și le zbuciumă existența.

Distribuția:
Ramona Drăgulescu, Raluca Păun, Iulia Lazăr, Alex Calangiu, Claudiu Mihail, Vlad Udrescu, Cătălin Miculeasa, Romanița Ionescu, Constantin Cicort

Traducerea: Mircea Dan Duță
Scenografia: Irina Moscu
Asistent regie: Cătălin Miculeasa
Univers sonor: Radu Afrim
Sound design: Călin Țopa
Consultanță limbaj mimico: gestual Filomela Salahoru

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.