Spectacolul Lights on Now inchide un tronson din Bulevardul Râului

0
272

Circulația rutieră va fi întreruptă pe Bulevardului Râului, sâmbătă, 18 noiembrie, în intervalul 15:00-20:00, pe sensul de mers Brestei-Calea Severinului, pe tronsonul cuprins între intersectia Calea Severinului și pâna la primul sens giratoriu al bulevardului.
Restricționarea traficului este necesară pentru desfășurarea în bune condiții a Spectacolului Lights on Now, în parcarea Promenada Craiova.

Accesul în parcarea centrului comercial se va putea face atât prin strada Brestei, cât și prin Calea Severinului, iar iesirea se va putea realiza doar către strada Brestei.
Evenimentul marchează aprinderea luminilor pentru sărbătorile de iarnă la Promenada Craiova și cuprinde un concert Irina Rimeș și Orchestra Operei Române Craiova.

Spectacolul începe de la ora 17.00, după următorul program:
17.00 – 17.45: Orchestra Operei Române Craiova, soliști: Renata Vari, David Banos, Ioan Cherata
17.45 – 18.00 Inagurarea iluminatului festiv de sărbători la Promenada Craiova 18.00 – 18.50 Concert Irina Rimes & Band, împreună cu orchestra Operei Române Craiova
Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial, la intrarea dinspre Calea Severinului și va putea fi vizionat atât de la parter, cât și de pe terasa panoramică Promenada Craiova.
Rugăm participanții la trafic să respecte în intervalul sus-amintit semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră amplasate în zonă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.