Spectatorii rămân pe stadion până la finalul meciului! Decizia e valabilă pentru toate meciurile…

0
172

Veste mare pentru iubitorii de fotbal! Toate meciurile se poate juca cu spectatori, dar, cel mai important, aceștia vor putea sta până la finalul partidei. Asta după ce autoritățile anunțaseră o serie de măsuri prin care spectatorii să se întoarcă pe stadioane.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că măsura este valabilă pentru toate meciurile de fotbal care se termină după ora 21:00.

“S-a discutat de meciurile de fotbal, că încep la ora 20 şi se termină mai târziu de ora 21, pentru persoanele care se întorc acasă. În discuţia pe care am avut-o acum, s-a hotărât ca persoanele respective pot arăta chiar biletul lor de la meci şi să spună că se întorc de la meci, că sunt pe drum acasă. Şi asta este hotărârea, nu trebuie alte modificări în legislaţie.

Ministerul de Interne va trimite o instrucţiune la organele de control ca să ştie de acest lucru. Nu sunt meciuri în fiecare zi, sunt puţine şi se va aplica această regulă ca la întoarcerea acasă persoana arată biletul de la meci şi că este pe drum către casă dacă a depăşit ora limită.” a declarat Raed Arafat pentru GSP.

Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.

Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

-sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
-se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.