Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova a fost încadrat în categoria a II-a de acreditare

0
305

Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova a fost încadrat în categoria a II-a de acreditare cu recomandări şi, potrivit Primăriei Craiova, este printre puţinele unităţi sanitare din ţară care au obţinut acest nivel de acreditare.

“Investiţiile în aparatură şi echipamente de specialitate, serviciile medicale de calitate, dar şi condiţiile de tratament oferite pacienţilor au făcut ca Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova să fie inclus în topul celor mai bune spitale din ţară. Totul a rezultat în urma procesului de acreditare de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, care a avut loc în perioada 15.06 – 28.08.2020. În urma evaluării, a analizării documentelor solicitate şi a vizitei la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, evaluatorii Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate au încadrat unitatea medicală craioveană în categoria a II-a de acreditare – acreditat cu recomandări, conform Ordinului ANMCS 425/ 07.12.2020”, informează Primăria Craiova printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, printre unităţile sanitare din ţară care au obţinut acelaşi nivel de acreditare se mai numără Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Bucureşti şi Institutul Inimii Cluj-Napoca.

“Obţinerea gradului II de acreditare ANMCS este efectul muncii conjugate a Primăriei Craiova şi a conducerii spitalului, care, în ultimii ani, au făcut eforturi considerabile pentru a aduce unitatea medicală la un nivel de confort şi calitate a serviciilor foarte ridicat, în primul rând pentru pacienţi, precum şi pentru personalul care lucrează acolo. Pentru obţinerea unui astfel de rezultat, a fost nevoie de investiţii majore în reabilitarea şi dotarea saloanelor şi în achiziţionarea de aparatură medicală, astfel încât pacienţii să aibă parte de cele mai bune tratamente”, se mai menţionează în comunicat.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.