Home » Actualitate » Eveniment » SportFEST Craiova 2017 un eveniment pentru miscare !

SportFEST Craiova 2017 un eveniment pentru miscare !

Share ..

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului,  a organizat sâmbătă, 23 septembrie 2017, a patra ediţie a acţiunii „SportFEST Craiova”. Activităţile s-au desfăşurat în Piaţa Mihai Viteazul, Piaţa William Shakespeare şi hipodromul din Parcul “Nicoale Romanescu”. 
Manifestarea a fost o sărbătoare a sportului, incluzând demonstraţii, întreceri şi animaţie în cadrul a 18 de discipline sportive: atletism, dans, alpinism, handbal, fotbal, volei, tenis, tenis de masă, badminton, şah, table, lupte, judo, karate, scrimă, tir cu arcul, echitaţie şi baschet. Prin organizarea acestui eveniment se urmăreşte promovarea sportivilor craioveni, implicarea populaţiei în activităţile sportiv recreative şi în spectacolul sportiv, dar şi prezentarea ofertei sportive, în vederea atragerii copiilor pentru practicarea sportului de performanţă.

Am fost prezenti si noi la aceasta sarbatoare a sportului si chiar am raspuns invitatiei facute de Sorin Pantera Tanasie de a va aduce si voua ce sa intamplat la acest eveniment !

Pe langa demonstratia facuta de catre elevii condusi de Sorin Pantera Tanasie am fost si la alte prezentari care au fost deja publicate pe canalul nostru de YouTube

Am creat si un album foto special pentru cei care citesc acest ziar online disponibil aici :

#SportFEST #Craiova 2017 un eveniment pentru miscare !Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea…

Posted by Jurnal De Craiova on 25 Septembrie 2017

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal/ Marcel Iancu , Presedinte FC U Craiova : A fost un meci la discretia echipei noastre …

Odata cu fluierul de start al partidei am remarcat aceeasi daruire a baietilor condusi de Ovidiu Turcu ( Nicolo Napoli...

Închide