SportFEST Craiova 2017 un eveniment pentru miscare !

0
387

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului,  a organizat sâmbătă, 23 septembrie 2017, a patra ediţie a acţiunii „SportFEST Craiova”. Activităţile s-au desfăşurat în Piaţa Mihai Viteazul, Piaţa William Shakespeare şi hipodromul din Parcul “Nicoale Romanescu”. 
Manifestarea a fost o sărbătoare a sportului, incluzând demonstraţii, întreceri şi animaţie în cadrul a 18 de discipline sportive: atletism, dans, alpinism, handbal, fotbal, volei, tenis, tenis de masă, badminton, şah, table, lupte, judo, karate, scrimă, tir cu arcul, echitaţie şi baschet. Prin organizarea acestui eveniment se urmăreşte promovarea sportivilor craioveni, implicarea populaţiei în activităţile sportiv recreative şi în spectacolul sportiv, dar şi prezentarea ofertei sportive, în vederea atragerii copiilor pentru practicarea sportului de performanţă.

Am fost prezenti si noi la aceasta sarbatoare a sportului si chiar am raspuns invitatiei facute de Sorin Pantera Tanasie de a va aduce si voua ce sa intamplat la acest eveniment !

Pe langa demonstratia facuta de catre elevii condusi de Sorin Pantera Tanasie am fost si la alte prezentari care au fost deja publicate pe canalul nostru de YouTube

Am creat si un album foto special pentru cei care citesc acest ziar online disponibil aici :

#SportFEST #Craiova 2017 un eveniment pentru miscare !Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea…

Gepostet von Jurnal De Craiova am Montag, 25. September 2017

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.