Stadionul de atletism – o investitie de 10 milioane de euro neprofitabila din multe puncte de vedere

0
251

Inaugurat cu mare fast, Stadionul de atletism pare sa fie o investitie neprofitabila pentru orasul nostru.
Stadionul de atletism nu are instalatie de incalzire si astfel nu poate sa fie omologat de catre LPF.

La jumătatea lunii octombrie, stadionul din Craiova va fi închis pentru înlocuirea gazonului. Drept urmare, Universitatea Craiova şi CSU Craiova sunt nevoiti să-şi caute alte stadioane pentru cel puţin o lună.

Stadionul de atletism are 5.000 de locuri şi poate găzdui inclusiv meciuri de fotbal. Însă, cum instalaţia de încălzire a gazonului nu este o necesitate pentru competiţiile de atletism, această investiţie nu a mai fost făcută.

În schimb, arena este de categoria III IAAF, ceea ce înseamnă că poate găzdui inclusiv competiţii internaţionale de atletism.

”Eu am încercat la Ligă, zilele trecute am făcut demersuri la LPF, ca să putem să mutăm temporar, cele două echipe să poată să joace pe stadionul de atletism, care are dimensiunile necesare.

Dar cei de la Ligă au spus că este mult mai bine să găsim o altă variantă pentru echipe, adică ele să fie mutate pe cele două stadioane aproapie, fie că este vorba despre cel de la Târgu Jiu, fie că este vorba de cel de la Severin, pentru că va fi foarte greu să omologheze acest stadion.

Va fi perioada de iarnă şi acest stadion nu are încălzire sub gazon şi este una dintre condiţiile pentru omologare. Eu am propus această variantă”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu pentru telekomsport.

Daca privim lucrurile in asamblu si mergand la fata locului putem observa ca nu exista nici un colt de umbra pe acest stadion.

Cei care vor sa alerge in aceasta perioada se lovesc de faptul ca nu exista nici un spatiu in care te poti odihni.

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.