Stadionul de ATLETISM,din Craiova,cuprins de balarii!

0
563

Stadionul de ATLETISM,din Craiova,cuprins de balarii! 1Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat zilele trecute ca proiectul stadionului de atletism a fost finalizat si ca el corespunde normelor Federatiei Internationale de Atletism, putand gazdui chiar si un campionat european. Primaria va trebui acum sa demareze licitatia pentru executie, ceea ce inseamna ca, pana cand scheletul actual al stadionului se va transforma intr-o arena de categoria II A, va mai trece cel putin un an.
Stadionul de atletism din Craiova,este un proiect demarat in 2015 si abandonat dupa mai bine de doi ani de lucrari, s-a mai facut un pas inainte. Unul important, avand in vedere ca a fost finalizat, in sfarsit, mult asteptatul proiect tehnic, fara de care nu se putea trece la etapa de executie.
Potrivit spuselor primarului Mihail Genoiu, noul proiect al arenei de atletism de langa stadionul „Ion Oblemenco“ a fost finalizat in luna iulie, dar va fi prezentat abia in august. El s-ar afla in analiza la consultantul german, care a stabilit anterior ce criterii ar trebui sa indeplineasca stadionul pentru a fi omologat de Federatia Internationala de Atletism (IAAF) pentru competitii internationale.
Edilul a mai precizat ca stadionul va avea chiar categoria II IAAF. „Proiectul tehnic a fost analizat si consultantul respectiv a concluzionat faptul ca pentru acest stadion avem un proiect care corespunde normelor de categoria II A. Asa cum a fost gandit, noul stadion ne va permite sa gazduim Campionatul European de Atletism. La sfarsitul lunii august, cred ca putem prezenta acest proiect. A crescut oarecum si suma, dar nu pot sa spun acum mai multe. Cert e ca stadionul va avea si o pista anexa, deci semnele sunt bune din acest punct de vedere“, a dezvaluit, zilele trecute, Mihail Genoiu.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.