Stadionul Ion Oblemenco are probleme la structura de rezistenta

1
80
Stadionul Ion Oblemenco are probleme la structura de rezistenta 1
Sursa foto : Compania Națională de Investiții

La noul stadion Ion Oblemenco ,la mai putin un an de la inaugurare apar foarte multe probleme la structura de rezistenta cu precadere la structura de rezistenta a platformei de acces pe stadion.

Sunt catevava intrebari la care ne dorim un raspuns . Cand se vor remedia , care sunt costurile si cine raspunde pentru aceasta problema?
Trebuie sa se faca o expertiza a constructiei, a betonului mai ales din platforma de acces ,un proiect de remedieri si de vazut cine plateste aceste remedieri din bugetul national, Compania Nationala de Investitii ,Primaria Craiova sau eventualii vinovati daca se vor gasi  vinovati pentru aceste probleme.

Citeste si :  RAT Craiova modifica traseul si frecvența de circulație a treseelor E1T, E1R, 20 si 29b ce tranziteaza zona stadionului

Jurnal de Craiova va face toate demersurile ca aceasta expertiza a constructiei sa se realizeze in cel mai scurt timp ..

Va prezentam un album realizat astazi la stadionul Ion Oblemenco .

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

La noul stadion Ion Oblemenco ,la mai putin un an de la inaugurare apar foarte multe probleme la structura de rezistenta…

Gepostet von Jurnal De Craiova am Freitag, 12. Oktober 2018

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.