>
Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Stagiunea Colibri. ACTul 2: „CONSTELATII“ in aprilie & „STAGE DOGS“ in mai

Stagiunea Colibri. ACTul 2: „CONSTELATII“ in aprilie & „STAGE DOGS“ in mai

Joi, 26 aprilie 2018, la ora 19:00, Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova si Teatrul ACT Bucuresti invita publicul la spectacolul „Constelatii“, de Nick Payne, cu Ana Ularu si Radu Iacoban, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„<<Constelatii>> are marea calitate de a sparge bariere. De a emotiona fara a fi lacrimogen, de a amuza fara a arata cu degetul. Avem un cuplu in toate variantele lui de eroare – un cuvant gresit, o atitudine prea rece sau prea exploziva, nepasare, infidelitate.
Dar, spre deosebire de esecurile din viata, cele de pe scena se desfasoara in multivers, iar in realitatile lor diferite cei doi primesc mereu alta sansa. Un el si o ea se intalnesc. Mintile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementeaza, se imbina, se resping si, cel mai important, coexista in timpuri si spatii diferite simultan. Textul lui Nick Payne este o partitura excelenta pentru actori si o provocare continua pentru spectatori.“ Radu Iacoban, regizor (www.teatrulact.ro)

Stagiunea Colibri. ACTul 2 se va inchide in luna mai cu spectacolul „Stage Dogs“, o productie Teatrul ACT – 20 de ani, care a avut premiera in martie 2018. Adaptare (dupa „A life in the theatre“ de David Mamet) si regie Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan, „Stage Dogs“ ii aduce in premiera impreuna intr-un spectacol pe actorii Marcel Iures si Florin Piersic jr. si pentru prima data in aceasta formula pe scena Teatrului Colibri, joi, 24 mai 2018, ora 19:00. Si acest spectacol este nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

„Sa fii actor e o indeletnicire minunata. Cumplita. Superba. Ridicola. Formidabila. Oribila. Inaltatoare. Penibila. Cam despre asta e vorba in ‘Stage Dogs’. Si sunt sanse sa iasa un Iures nemaivazut.“ Florin Piersic jr. (www.teatrulact.ro)

20 LEI/PERS.: pret unic pentru aceste spectacole
Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.

Stagiunea Colibri. ACTul 2 a inceput in decembrie 2017, cu spectacolul „N-ai tu treaba!“, de Catalin Stefanescu, dupa „Danila Prepeleac“ de Ion Creanga, regia: Alexandru Dabija, cu: Marcel Iures, Andrei Seusan, Alexandru Voicu. In ianuarie 2018, publicul craiovean s-a bucurat de spectacolul „O interventie“, de Mike Bartlett, regia Radu Iacoban, cu Ana Ularu, Lucian Iftime, scenografia Cezarina Iulia Popescu. Au urmat alte doua spectacole ale Teatrului ACT Bucuresti: „LUNGS“, de Duncan Macmillan, cu Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, regia Nicolae Constantin Tanase, scenografia Adeline Andreea Badescu, in luna februarie, si „Absolut!“ dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, cu Marcel Iures, in regia lui Alexandru Dabija, in luna martie.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Bancuri pentru toti
Bancuri pentru toti!

1)Un cersetor statea latit pe trotuar. Il vede un trecator si incepe sa urle la el: – Baaiiiii, tu stii...

Închide