START ÎNSCRIERI PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN CRAIOVA 2023

0
252

Primăria Craiova va readuce magia sărbătorilor de iarnă în perioada 17 noiembrie 2023 – 02 ianuarie 2024.

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova, votat în topul celor mai frumoase târguri din Europa, își propune să aducă în prim plan produse inedite de sezon, dar și momente artistice speciale, dedicate atât celor mai mici, cât și adulților.

Astfel, persoanele care doresc să participe, ca expozant/comerciant, la zona /zonele de comerț stradal din perioada sărbătorilor de iarnă Craiova 2023 pot fi entități juridice, precum: SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Neguvernamentale, precum și persoane fizice (pentru produsele realizate de meșteri populari, pentru produsele alimentare primare).

Înscrierea se realizează prin completarea unui singur formular de înscriere – vezi mai jos (atât pentru persoane fizice, cât și pentru entități juridice), în forma transmisă public de către autoritatea publică locală și prin transmiterea tuturor documentelor solicitate de către autoritate.

Înscrierile se pot face până pe data de 31.08.2023, la Registratura Primăriei Craiova – str. Târgului nr. 26 sau la adresa de email: [email protected], cu mențiunea ”Solicitare înscriere comerț stradal, pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2023”.
Acte și informații necesare înscrierii și obținerii Acordului pentru ocuparea temporară a domeniului public:
👉 cerere-tip pentru acordul de ocupare temporară a domeniului public, care poate fi descărcată de pe linkul: https://www.primariacraiova.ro/uploads/articole/attachments/64bf7c2ea5a61209388215.pdf
👉 sau puteți depune cerere online accesând link-ul eportal.primariacraiova.ro.

📍 Activitățile comerciale se vor desfășura în următoarele locații: Piața Mihai Viteazul și Centrul Vechi – Piața Frații Buzești (pentru căsuțe), Piața William Shakespeare (pentru truckuri).
❗ IMPORTANT!!!
Înscrierea entităților juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Non-guvernamentale) sau persoanelor fizice, după caz, se realizează pentru ocuparea unui singur loc/spațiu de expunere și comercializare, niciuna dintre entitățile enumerate mai sus neavând posibilitatea de a solicita mai multe locuri/căsuțe/truckuri pentru același tip de produs comercializat.
❗ Începând cu ediția 2024 a Târgului de Crăciun Craiova, folosirea logo-ului pe ambalajele produselor comercializate va fi obligatorie.
❗ Autoritatea locală recomandă comercianților selectați pentru Târgul de Crăciun Craiova să utilizeze logo-ul evenimentului pe ambalajele produselor pe care le comercializează (modele și simulări pot fi descărcate de pe link-ul https://s.go.ro/59sujygn). Logo-ul va fi pus la dispoziție de către autoritatea locală în format vectorial, sau în orice alt format solicitat de către comercianți, imediat după finalizarea procedurii de selecție a agenţilor economici și poate fi imprimat monocrom (personalizare 1 culoare 1 poziție) sau policolor pe orice fel de ambalaj, precum pahare, cutii, pungi/plase, meniuri etc., în funcție de disponibilitatea fiecărui comerciant.
👉 Mai multe detalii privind criteriile de participare, tipul produselor permise spre comercializare, tariful de participare, programul de desfășurare, valabil pe toată durata evenimentului, pentru comerțul stradal în căsuțe/truckuri, în perioada 17 noiembrie 2023 – 02 ianuarie 2024, pot fi regăsite accesând următorul link: https://www.primariacraiova.ro/ro/a/2447/criterii-de-participare-pentru-t%C3%82rgul-de-cr%C4%82ciun-craiova-2023 , sau la numărul de telefon: 0251.419.152, Serviciul Imagine.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.