Stefan Stoica, Presedinte PNL Dolj : Dezvoltăm Doljul! Reindustrializăm Craiova!

0
13

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, candidat pentru Camera Deputaţilor, a prezentat un proiect care a intrat in linie dreapta . Este vorba despre ontractul de 275 milioane lei prin care Fabrica de Avioane Craiova va moderniza zece aeronave IAR 99 SN din dotarea MApN..

“Guvernarea PNL a început marile proiecte de dezvoltare a Doljului. Unul dintre aceste proiecte este şi contractul de 275 milioane lei prin care Fabrica de Avioane Craiova va moderniza zece aeronave IAR 99 SN din dotarea MApN.

Citeste si :  PNL Dolj : Pentru PSD interesele electorale sunt mai presus de sănătatea doljenilor

Pe aceste avioane, piloţii din Forţele Aeriene Române se vor antrena pentru a putea trece ulterior pe avioane F16. Contractul de la Avioane Craiova face parte din programul de înzestrare a armatei române, în valoare de 90 miliarde lei, care va asigura României toate capacităţile de apărare, dar va contribui și la dezvoltarea economică şi crearea de locuri de muncă.

PNL a salvat sute de locuri de muncă la Fabrica de Avioane Craiova. După 6 decembrie, PNL va continua toate marile proiecte de dezvoltare a Doljului, a fiecărei localităţi din judeţ.” a declarat Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.