Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Solicitam celor doi lideri ai PSD, domnului Prioteasa si doamnei Vasilescu sa se deplaseze la Spital Judetean ..

0
138

Ieri a avut loc la PNL Dolj , o conferinta de presa la care au participat de Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, Gigel Stirbu – deputat PNL de Olt si vicepresedinte regional si Marian-Jean Marinescu – europarlamentar PNL Dolj.
Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, a precizat ca in aceste zile au avut loc mai mult discutii cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate, cu reprezentantii sindicatelor de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, acolo unde treneaza o situatie dezastruoasa. „Saptamana trecuta au avut loc discutii intre conducerea Spitalului si angajati, iar noi am primit semnale de acolo. Este o situatie critica, deoarece constatam o nepasare extraordinara din partea conducerii Consiliului Judetean Dolj, mai exact din parte domnului Ion Prioteasa, care nu a dorit sa se deplaseze pana la Spitalul nr 1 si sa vada ca nu e caldura.

Citeste si :  Lia Olguta Vasilescu, inca un atac la romanii din Diaspora: „Sclavii Europei… Si cand se vor intoarce, tot la hotel de 4 stele ii punem?”

Acest spital are numeroase sectii, inclusiv de Pediatrie, iar la fiecare etaj sunt afise unde scrie ca isi cer scuze de la pacienti pentru ca nu este caldura. Acest Spital este in administrarea Consiliului Judetean, iar managerul Spitalului, initial a fost numit interimar de catre PSD Dolj, iar la inceputul acestui an a dat concurs. Tin sa va informez ca pacientii se incalzesc cu radiatoarele, ceea ce este un mare risc de incendiu. Pe de alta parte, salariatii Spitalului nu beneficiaza de vouchere de vacanta.

Citeste si :  Fotbal : Stefan Stoica demis de la FC U Craiova !

Asistam in aceste zile de campanie electorala pentru turul al doilea, la fel si fel de discursuri si mesaje mincinoase din partea doamnei Olguta Vasilescu, ca s-ar taia pensiile, salariile… Pai dupa cum vedeti, cei care taie voucherele sunt ei, directorul Spitalului, sustinut de PSD, nu le da angajatiilor vouchere. Este vorba de medicul Eugen Georgescu. Ar trebui chemat la partid si sa-l intrebe, ce fel de politica duce, de austeritate ?! Bineinteles, ca managerul Spitalului spune ca a achizitionat nu stiu ce tuburi pentru CT-uri si nu mai are bani, dar pentru aceasta investitie ar fi trebui sa puna bani deoparte inca de la inceptul anului.

Pe scurt : solicitam celor doi lideri ai PSD, domnului Prioteasa si doamnei Vasilescu sa se deplaseze la Spital Judetean si sa aiba discutii cu actualul manager si sa rezolve aceste deficiente. Din punctul nostru de vedere, acest manager ar trebui demis”, a precizat Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.