Stefan Stoica, presedinte PNL Dolj: Urmează să se semneze contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj

0
239

Deputatul Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, anunta semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj și contractul de finanțare pentru continuarea Centurii de Sud a Craiovei (sectorul cuprins între Cârcea – Malu Mare – Podari), în lungime de 10 kilometri.

„Astăzi a avut loc o vizită de lucru a domnului premier Nicolae Ciucă, în județele Olt și Dolj.
În județul Olt, domnul prim-ministru a vizitat tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitești, care se află într-un stadiu avansat, urmând să fie dat în folosință în luna martie a anului viitor.

Astfel, calvarul șoferilor care tranzitează Balșul și Slatina va lua sfârșit, tronsonul 2 cuprinzând centurile ocolitoare ale orașului Balș și municipiului Slatina.
În cadrul întâlnirii din județul Dolj, s-a semnat acordul pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova, investiție din fonduri europene, în valoare de aproape 100 milioane de euro.

Totodată, în zilele următoare urmează să se semneze contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj.
Tot în luna decembrie, urmează să se semneze și contractul de finanțare pentru continuarea Centurii de Sud a Craiovei (sectorul cuprins între Cârcea – Malu Mare – Podari), în lungime de 10 kilometri.” a declarat Deputatul Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.