Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Venim in fata dumneavoastra cu o echipa de oameni competenti!

0
49

Azi, 21 octombrie 2020, Partidul Naţional Liberal Dolj a depus, la Biroul Electoral de Circumscripție, lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Alături de preşedintele PNL Dolj, Stoica Stefan, la eveniment au fost prezenţi, senatorul Mario Ovidiu Oprea – preşedintele PNL Craiova, Nicolae Ionel Ciucă – ministrul Apărării, Ionut Stroe – ministrul Tineretului şi Sportului.

“Am depus listele de candidati ale Partidului National Liberal – Filiala Dolj pentru Camera Deputatilor si Senat din data de 6 decembrie. Dupa cum stiti, sunt alegerile care vor configura viitoarea majoritate parlamentara, ce va da noul guvern, pentru urmatorii patru ani. Alegerile sunt foarte importante, pentru Partidul National Liberal, care merge, in aceasta campanie, cu sloganul „Dezvoltam Romania”, iar noi “Dezvoltam Doljul”. De ce? Pentru ca, ani de zile, de guvernare PSD, am vazut, cu totii, ca principalul obiectiv al guvernarilor pesediste a fost tema justitiei. In schimb, Partidul National Liberal discuta despre investitii, fie ca este vorba despre infrastructura – Drumul Expres Craiova-Pitesti; fie ca vorbim despre investitii in sanatate – noul Spital Regional, important pentru Craiova si judetul Dolj, care a prins viata, pentru ca s-a semnat contractul de finantare cu Comisia Europeana; fie ca vorbim despre investitii in Educatie – Colegiul „Carol I”; fie ca vorbim de investitii in Cultura – finantarea reabilitarii Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova; fie ca vorbim de investitii in Apararea Nationala si, despre acestea, va poate spune mai multe colegul nostru, domnul Nicolae Ciuca, ministrul Apararii.

Citeste si :  Nicolae Giugea , deputat PNL despre demisia lui Carmen Dan : O demisie care vine cu 339 de zile prea tarziu .

Venim in fata dumneavoastra cu o echipa de oameni competenti, oameni onesti. Lista este deschisa, la Senat, de ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, ofiter de cariera, un om al locului, nascut la Plenita, un om care a ajutat judetul Dolj si il va ajuta, cu certitudine, in urmatoarea guvernare liberala. Avem alaturi colegi cu experienta: Ionut Stroe – deputat, ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea, Doru Caplea – director la Posta Romana, Alexandru Gidar, inspector la Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, prof.univ.dr Cristi Spulbar, de la Facultatea de Stiinte Economice, Calin Cosmin – director la Administratia Bazinala Apa Jiu , Daniel Drignei – director la Directia Silvica Dolj.

Nu acelasi lucru putem spune si despre Partidul Social Democrat: trecerea in Opozitie nu le-a pus un semn mare de intrebare si ati vazut cum, in aceste zile, vin pe lista PSD la Camera Deputatilor cu o doamna avocat, o doamna controversata care nu are nicio legatura cu judetul Dolj. In acest fel, oameni cu experienta, oameni tineri din PSD – cum sunt Radu Preda, Lavinia Craioveanu, fost inspector sef la ISJ Dolj, au fost dati la o parte, au fost aruncati de pe liste, fara nici o explicatie publica. Asta demonstreaza ca Partidul Social Democrat nu s-a reformat si nu a inteles nimic, din faptul ca au pierdut alegerile europarlamentare, alegerile prezidentiale, cat si alegerile locale la nivel national. Ne-a lipsit putin sa castigam alegerile locale in municipiul Craiova. Ne-am dorit foarte mult sa avem o alianta cu cei de la USR-PLUS, dar, dupa cum bine stiti, aceasta nu a fost posibila.

Citeste si :  PSD si asaltul alb asupra Craiovei!

Ne propunem ca in acest an sa castigam alegerile parlamentare si, cu certitudine, viitorul guvern sa fie un guvern aplecat spre investitii si dezvoltare, un guvern care sa aiba o relatie foarte buna si corecta cu partenerii nostri externi, fie ca vorbim de partenerii europeni sau de partenerii nord-atlantici si dovada vie este ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, cel care deschide lista candidatilor la Senatul Romaniei” a declarat Preşedintele PNL Dolj, Stoica Stefan.

Citeste si :  Partidul National Liberal - Intalnire Regionala SUD-VEST, Craiova, 6 Aprilie 2019, ora 17.00, Esplanada Teatrului National Craiova

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.