Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Votul de duminica poate fi un vot care sa dea un semnal pentru schimbarea majoritatii in Parlament Romaniei.

0
87

Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Votul de duminica poate fi un vot care sa dea un semnal pentru schimbarea majoritatii in Parlament Romaniei. 1Astazi la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa, ultima inaintea alegerilor de duminica. Presedintele PNL Dolj Stefan Stoica a afirmat ca aceste alegerile au o incarcatura mai mare decat de obicei, pentru ca de votul de duminica depinde nu doar ce se intampla in Parlamentul European.

”Votul de duminica poate fi un vot care sa dea un semnal pentru schimbarea majoritatii in Parlament Romaniei.” a spus liderul liberalilor doljeni. El a mai adaugat ca referendumul este un semnal ca romanii nu mai accepta ca justitia sa fie acaparata de PSD.

Citeste si :  PNL si-a prezentat Sinteza Activitatii Parlamentarilor in cele 2 sesiuni

Referitor la asa-zisa inaugurare a lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, Stefan Stoica a spus ca a fost o mascarada.”Nu exista studiu de fezabilitate valabil, nu exista proiect, nu exista niciun aviz, nu a fost predat amplasamentul. Nu exista nimic. Daca un craiovean ar face asa ceva pe un drum public, sa intervina fara a avea avizele necesare, ar fi imediat amendat. Dar cand acest lucru este facut de pesedisti, ei nu patesc nimic.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Se repune in functiune semaforizarea in unele zonele ale Craiovei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

”Liderul liberalilor doljeni a mai spus: ”Claudiu Manda spunea ca incep lucrarile la doua tronsoane din patru din cauza justitiei. Nu, domnule senator, nu din cauza justitiei ci din cauza incompetentilor de la Ministerul Transporturilor”.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.