Stefan Stoica,Presedinte PNL Dolj: La Craiova PNL a demarat procedurile pentru construirea Spitalului Regional Craiova

0
144

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a efectuat astazi, 20.11.2020, o vizita la Craiova, prilej de intalnire cu reprezentantii organizatiei PNL Dolj: Stefan Stoica – presedintele filialei, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, deputatul Nicolae Giugea, Marian Vasile – presedintele PNL Craiova.

Programul vizitei a inclus participarea la o dezbatere organizata de un post local de televiziune, unde principalele subiecte abordate au fost: oportunitatea accesarii fondurilor europene, constructia Spitalului Regional Craiova, obiectivele de investitii si sustinerea candidatilor PNL la alegerile parlamentare din 06.12.2020.

Citeste si :  ALDE DOLJ: STRATEGIA ENERGETICA - UN SUPORT SOLID PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA

Stefan Stoica,Presedinte PNL Dolj: La Craiova PNL a demarat procedurile pentru construirea Spitalului Regional Craiova 1

Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, a declarat faptul ca Spitalul Regional Craiova reprezinta o prioritate pentru PNL, care a „resuscitat”, imediat ce a venit la guvernare, proiectele pentru cele trei spitale regionale – de la Cluj, Craiova si Iasi, proiecte de care administratia PSD a refuzat sa se ocupe timp de 6 ani cat a condus Romania.

„Acum este un moment al sanatatii in ceea ce priveste absorbtia de fonduri UE, dupa ce pandemia a indemnat decidentii politici de la Bruxelles si statele membre sa puna accentul pe investitii in sanatate. In acest context, Romania va avea, pentru prima data in istoria sa, un program operational special dedicat sanatatii. Este momentul marilor proiecte in sanatate, iar la Craiova PNL a demarat procedurile pentru construirea Spitalului Regional Craiova”, a spus presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.