Stefan Stoica,Presedinte PNL Dolj : Vom demonstra că se poate și în Dolj!

0
49

Biroul Politic Naţional al PNL, întrunit în şedinţă astăzi, 21.10.2020 a validat candidaturile la alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 06.12.2020.

Lista PNL Dolj pentru Camera Deputaţilor este deschisă de preşedintele Ştefan Stoica, acesta fiind urmat de deputatul Nicolae Giugea şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

 

“Multumesc colegilor din Biroul Politic National pentru votul din aceasta seara! Multumesc presedintelui Ludovic Orban pentru increderea acordata! Voi deschide lista PNL la Camera Deputatilor in judetul Dolj!

O multumire speciala o acord colegilor mei din PNL Dolj, alaturi de care am construit o echipa puternica, angajata in slujba cetatenilor. Vom lupta in continuare pentru finalizarea proiectelor de maxima importanta pentru judetul nostru, cum ar fi Spitalul Regional, Drumul Expres Craiova-Pitesti sau reabilitarea Colegiului Carol.

Ma bucura decizia domnului ministru Ciuca de a se alatura Partidului National Liberal si faptul ca a ales sa se alature organizatiei noastre, acesta urmand sa si deschida lista PNL Dolj pentru SENAT. Urmatorii pe lista sunt senatorul Mario Ovidiu Oprea, Veta Pasculescu, Alexandru Gidar, Cristi Spulbar si Mihai Soare.

In ceea ce priveste Camera Deputatilor, primul pe lista este subsemnatul, fiind urmat de Nicolae Giugea, Ionut Stroe, Eugen Gioanca, Doru Caplea, Daniel Drignei, Adriana Marcinschi, Cosmin Calin, Flavius Sirop, Cosmin Coratu, Oana Zaharie, Alexandru Gatejescu si Nichi Motoi.” a declarat Stefan Stoica.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.