Stefania Milosavlevici : Piața imobiliara din Craiova la început de an 2024 este efervescenta

0
1002

Craiova Business Club in parteneriat cu Primaserv va invita sa luați parte la evenimentul anului 2024 în domeniul imobiliar: ?Provocări și Oportunități în Construcții, ediția 3.
Primele 2 ediții au avut un succes răsunător, cu un număr de aproape 300 de participanți din domeniul construcțiilor și domenii conexe.

Scopul evenimentului este unul simplu: actorii principali din piața imobiliară se întâlnesc in cadru larg cu clientul pentru o seara de poveste care să-l ajute pe acesta din urma sa ia cea mai buna decizie de cumpărare.
Așadar dacă esti: ?constructor, dezvoltator imobiliar, arhitect, designer, furnizor de materiale de construcții, agenție imobiliara, reprezentant al unei bănci sau ?potential client, vino în data de 29 februarie 2024, ora 17 00 la Voila Ballroom Craiova.
Călin Donca, Cosmin Raileanu, Cosmin Cricleviti și mulți alții vor fi aici pentru a va împărtăși secretele lor de Business.
???? Dresscode: Business.
Pentru înscrieri, va rugam accesati urmatorul link Provocari si Oportunitati in Constructii, editia 3.

Alaturi de Călin Donca, Cosmin Raileanu si Cosmin Cricleviti,  Stefania Milosavlevici va împărtăși secretele de Business. Provocarile dar si oportunitatile in domeniul imobiliar ne-au fost spuse in cadrul unui scurt interviu.

Bogdan Ciurezu : Cum se prezintă în acest moment piața imobiliara din Craiova?
Stefania Milosavlevici : Piața imobiliara din Craiova la început de an 2024 este efervescenta. Băncile au relaxat condițiile de creditare prin urmare sunt în piață din ce în ce mai mulți clienți cumpărători care apelează la un credit pentru a achiziționa o locuință.
Multe firme doresc sa se extindă, este un interes crescut și pentru terenurile industriale sau spatiile comerciale.

Bogdan Ciurezu : În ultimii ani am avut parte de schimbări foarte importante în viață noastră. Pandemia iar acum războiul. Care au fost provocările pentru dumneavoastră?
Stefania Milosavlevici : Într-adevăr am trecut printr o perioada cu multe schimbări majore care au influențat piață imobiliara. Pandemia a făcut sa crească nevoia cumpărătorilor pentru case sau chiar apartamente cu curte.Imobilele au fost cumpărate în mare majoritate cu bani din surse proprii. Odată cu izbucnirea războiului, băncile au mărit dobânzile și a urmat o perioada în care cumpărătorii au așteptat sa vadă ce se întâmplă în piață.Prețul materialelor de construcție a crescut și asta a dus la scumpirea imobilelor noi, iar proprietarii imobilelor deja construite au mărit și ei prețul de vânzare. Ușor-ușor condițiile de creditare au inceput sa se relaxeze. Un alt moment care a determinat cumpărătorii sa rămână în așteptare în ceea ce privește decizia de cumpărare a fost cutremurul din Turcia. Oamenii au devenit mai interesați de structura de rezistenta a clădirilor.. In acest moment ofertele de creditare ale băncilor sunt bune și ne contactează tot mai mulți cumpărători care apelează la un credit pentru a cumpăra un imobil.

Bogdan Ciurezu : Dețineți o agenție imobiliara. Ce ne puteți spune despre activitatea dumneavoastră?
Stefania Milosavlevici : Suntem o agenție imobiliara ,Imperia Imobiliare, care activează pe piața locală din 2005, suntem o echipa formata din 10 membrii, facem parte din Asociația Profesionala a Agenților Imobiliari din Romania. Credem ca o piață imobiliara sănătoasă are nevoie de agenți imobiliari educați și educația este foarte importanta pentru noi deoarece clienții noștri merita cele mai bune servicii in acest sens participam la numeroase cursuri în domeniul nostru. Suntem organizați pe departamente, fiecare dintre colegii noștrii având espertiza într un anumit domeniu:terenuri, apartamente, case, închirieri și avem o echipa de 3 oameni specializati în vânzarea apartamentelor de la dezvoltator.

Bogdan Ciurezu : Ce așteptări aveți de la Evenimentul “Provocari si Oportunitati in Constructii” – editia 3 ?
Stefania Milosavlevici : Ma bucur ca se organizează evenimentul Provocări și Oportunități în Construcții deoarece aduce împreuna oameni din domenii precum administrația locala, constructori, finanțatori, dezvoltatori și agenții imobiliare. Dacă ne punem cu toții la masa va fi câștigat consumatorul final, cumpărătorul. Este important sa comunicam între noi pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate

?Atenție, așteptăm un număr foarte mare de invitati, iar în câteva zile, avem deja peste 300 de confirmari. Nu mai așteptați, rezervati-va locul acum => Provocari si Oportunitati in Constructii, editia 3.
Cost întrare 100 ron, iar membrii Craiova Buisness Club beneficiază de discount 10%.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.