Stelian Tanase si-a lansat la Craiova romanul Marele incendiator – Cronica unui fapt divers

0
433

Marele incendiator – Cronica unui fapt divers este cel mai recent roman semnat de Stelian Tanase si a ajuns azi la Craiova. Incepand cu ora 12:00, la Sala Oglinzilor de la Muzeul de Arta Craiova a fost locul unde Stelian Tanase si-a lansat cel mai recent roman .

Alaturi de Stelian Tanase au fost prezenti scriitorul Mihai Firica , cel care a prezentat evenimentul dar si Carmen Teodora Fageteanu care a reusit sa aiba o prezentare exceptionala a romanului.

Citeste si :  Programul Teatrului Colibri in perioada urmatoare

Subiectul romanului atinge povestea de dragoste dintre Zoe si Vivi, pe fundalul social al unui Bucuresti ce se confrunta cu problemele inceputului anilor 2000, cum ar fi cainii maidanezi.

Povestea pare usor neverosimila prin raportare la superficialitatea mentalului nostru comun, dar cu atat mai reala. Cei doi indragostiti se pierd, pier tragic, ca in orice istorie gen Romeo si Julieta. Ei sunt sacrificati de o societate care nu cauta adevarul. Acesta este rolul cronicarului omniscient care ne reda in roman o versiune a faptelor.

Stelian Tanase a atins si subiectul politic al momentului dar si alte lucruri interesante din viata lui .

Citeste si :  Craiova transformat in Gunoi City

Un album foto de la lansarea romanului Marele incendiator – Cronica unui fapt divers este disponibil aici .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.