Stickuri de memorie, un laptop si o camera foto digitala gasite in casa lui Gheorghe Dinca

0
104

In urma perchezitiilor in casa lui Gheorghe Dinca, echipa de criminalisti a descoperit si stickuri de memorie, in afara de telefoanele vechi, un laptop si o camera foto digitala , scrie Libertatea.ro. Mai mult decat atat s-a descoperit ca Dinca are si un cont de socializare.

Noi dezvaluiri au aparut in urma perchezitiilor facute la “casa groazei” din Caracal. Potrivit informatiilor jurnalistilor de la Libertatea.ro, echipa de criminalisti a gasit in casa lui Gheorghe Dinca, mai multe dispozitive moderne. Ar fi vorba despre un laptop, un aparat foto digital si stick-uri de memorie.

Citeste si :  Cand terminati la Caracal va asteptam si in Craiova !

In plus, investigatorii ar fi descoperit ca Dinca avea si un cont de socializare pe reteaua Facebook. Contul pe reteaua de socializare i-ar fi fost facut criminalului de catre un adolescent, conform primelor date luate de investigatorii care cerceteaza activitatea digitala a monstrului din Caracal.

Dispozitivele urmeaza sa fie analizate de specialistii implicati in investigatie. Anchetatorii iau in calcul si varianta ca Dinca sa fie acuzat si de pornografie infalntila

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.