Str. A.I. Cuza din Craiova se inchide pentru reabilitare

0
331

Str. A.I. Cuza din Craiova se inchide pentru reabilitare 1Cea mai cunoscuta strada din Craiova, Str. A. I. Cuza, se va închide traficului, de luni, pentru a intra în reabilitare. Municipalitatea doreste sa o modernizeze si sa o integreze  in peisajul Centrului Vechi. 

Circulația rutieră va fi oprită începând cu 7 august a.c., ora 6:00. Lucrările de reparații se vor face pe tronsoane.

„Luni 7 august începem alinierea străzii A.I. Cuza la centrul istoric prin înlocuirea pavelelor din ciment cu unele din granit, înlocuirea bordurilor cu unele tot din granit, schimbarea stâlpilor de iluminat și coborârea în subteran a tuturor cablurilor de pe aceștia. Partea carosabilă era într-un stadiu avansat de degradare și trebuia refăcută. Am ales să începem acest șantier în luna august deoarece traficul rutier este foarte redus în perioada vacanțelor.
Lucrările de reparații se vor face pe tronsoane, pentru început se va închide porțiunea situată între intersecția cu strada Arieș și strada Theodor Aman urmând ca pe măsură ce lucrările vor avansa să se închidă și sectoarele dintre strada Theodor Aman și strada Unirii precum și strada Popa Șapcă între strada Unirii și strada Ion Maiorescu.” a spus Primarul Mihail Genoiu pe o retea de socializare .

Citeste si :  Circulatie inchisa pe A.I. Cuza

 

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.