Strada Bariera Valcii inchisa

0
947

 

Strada Bariera Valcii inchisa 1
i

Zapada a afectat portiunea de drum de sub podul feroviar de pe strada Bariera Valcii, intre intersectia cu strada toamnei si bulevardul Dacia. De ieri, 3 Aprilie, municipalitatea a demarat lucrarile de refacere a sratului de asfalt, mai precis s-a decopertat covorul asfaltic pe ambele sensuri, iar astazi se va turna un nou strat.

Acest lucru a fost anuntat pe facebook de catre Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova:
“Asa cum am promis, imediat cum vremea ne permite incepem reparatii la strazile unde au aparut gropi in urma caderilor de zapada din aceasta iarna. Zilele acestea, echipele sunt pe teren si remediaza aceste probleme.
Unele zone s-au degradat foarte mult si este necesar sa inlocuim intregul covor asfaltic, reparatiile locale nu se justifica in aceste cazuri.
Una din aceste zone este strada Bariera Valcii, de la intersectia cu Bulevardul Dacia si pana la cea cu Strada Toamnei unde efectuam lucrari de frezare a vechiului asfalt si de turnare a unui nou strat.”

Pentru ca lucrarile sa dureze cat mai putin s-a decis inchiderea drumului pe ambele sensuri, astfel ca soferii sunt indrumati sa circule pe rutele ocolitoare:

strada Rozelor – aleea 1 Simnic
strada Toamnei – strada Carpenului – strada Garlesti
centura de nord a municipiului Craiova
Lucrarile ar trebui sa se incheie chiar astazi iar circulatia se va relua dupa turnarea si stabilizarea covorului asfaltic.

Actualizare: Si pe bulevardul Dacia (Rocada) vor fi introduse restrictii de circulatie astazi la intersectia cu strada Bariera Valcii. In zona s-a surpat o portiune de asfalt si se va interveni pentru remedierea acestei probleme.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.