Home » Actualitate » Actualitate Dolj » Succes al consilierului PNL, Marian Irinei, in Consiliul Judetean Dolj

Succes al consilierului PNL, Marian Irinei, in Consiliul Judetean Dolj

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

În cadrul ședinței trecute a Consiliului Județean, Marian Irinei, consilier PNL atrăgea atenția asupra unei probleme deosebite. Și anume, drumurile județene care sunt transitate de transportatorii agricoli sunt distruse. Irinei solicita, la vremea aceea ca pe aceste drumuri să fie instituite anumite restricții. El însuși ancorat foarte bine în ceea ce reprezintă problemele fermierilor, este atent, astfel, și la pastrarea și conservarea infrastructurii rutiere.
„Ca urmare a intervenției mele în ședința de plen a Consiliului Județean Dolj desfășurată săptămana trecută, astăzi, la ședința extraordinară, consilierii județeni au primit la mapă, o informare din partea SPLDP DOLJ S.A. – societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dolj, cu privire la loturile de producție de pe raza județului Dolj unde au fost montate indicatoare rutiere (limitatoare de tonaj), numărul acestora, precum și loturile suplimentare unde vor fi montate aceste indicatoare rutiere – „Accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone/ osia simplă”, în perioada imediat următoare. Am atras atenția din nou, în plenul ședinței, de faptul că mai sunt și alte drumuri județene ce necesită amplasarea acestor indicatoare, solicitând celor implicați în acest proces, ca în perioada imediat următoare, să avem o întrevedere, pentru a ne sincroniza, punându-le la dispoziție situația pe care o dețin eu.
În fascicol/ atașament aveți o situație cu loturile unde au fost deja amplasate aceste indicatoare, precum și tronsoanele de drum unde urmează a fi montate aceste limitatoare, rolul acestora fiind de a proteja infrastructura rutieră.
Dacă considerați că există și alte tronsoane de drum (drumuri județene) care nu se regăsesc în tabelele atașate și se impune montarea unor astfel de indicatoare rutiere, vă rog să mă informați și le voi aduce la cunoștința persoanelor decidente cu care voi avea o întâlnire în zilele ce urmează. Vă mulțumesc!”, a precizat Marian Irinei pe pagina sa de socializare.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Cod galben de canicula revine ..

Marți, 1 august, jumatatea de vest a tarii va fi lovita de un val de caldura, canicula si disconfort termic....

Închide