SUMMIT START UP NATION la Universitatea din Craiova

0
490

SUMMIT START UP NATION la Universitatea din Craiova 1Universitatea din Craiova găzduieşte SUMMIT-ul START UP NATION ROMÂNIA 2017, eveniment organizat de Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Craiova.

Întâlnirea va avea loc joi, 16 noiembrie 2017, în Aula Facultăţii de Drept din Craiova, strada Calea Bucureşti, nr. 107D (Campus Mecanică), începând cu ora 14:30.

Vor participa:

 • Radu Mihai Ghinea, director AIMMAIPE Craiova
 • Reprezentanţi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert şi Antreprenoriat
 • univ. dr. Cezar Ionut Spînu – rector Universitatea din Craiova
 • univ. dr. Radu Constantinescu – prorector Universitatea din Craiova
 • univ. dr. ing. Leonard Geo Mănescu – director INCESA
 • Cosmin Vasile – vicepreşedinte Consiliul Judeţean Dolj
 • Alexandru Petrescu – Director General FNGCIMM
 • Gheorghe Lapadat – Director General Fondul Local de Garantare Craiova – Filiala FNGCIMM IFN S.A.
 • Reprezentanţi ai celor trei bănci partenere în cadrul Schemei de minimis Start Up Nation
 • Antreprenori locali
 • Beneficiari ai Schemei de minimis Start Up Nation.

 

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, continuă seria întâlnirilor cu beneficiarii Schemei de minimis Start Up Nation, în dorinţa de a acorda sprijin noilor întreprinzători în a dezvolta afaceri viabile şi de succes.

Obiectivul principal al Programului îl constituie stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii și îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, crearea de noi locuri de muncă, inserția pe piața muncii a persoanelor defavorizate, șomerilor și absolvenților, creșterea investițiilor în tehnologii noi inovative.

În vederea atingerii acestui deziderat, evenimentul va fi structurat în trei paneluri succesive, cu teme distincte, după cum urmează:

 1. Ecosistemul antreprenorial românesc – crearea un mediu favorabil afacerilor, inițiativei private și spiritului antreprenorial – prezentare realizată de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, reprezentanţi ai Universităţii din Craiova, Consiliului Judeţean Dolj, Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj şi ai mediului de afaceri local.
 2. Mentorat și Finanțare – informare cu privire la condițiile de acordare a creditelor punte pentru finanțarea cheltuielilor aprobate prin acordul de finanțare semnat – reprezentanți ai băncilor partenere și ai FNGCIMM;
 3. Sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.